Søker par til boudoir fotografering!


Har du lyst å prøve noe nytt? Kunne du tenkt deg sensuelle og sexy bilder av deg og din kjære på soveromet? Nå har du muligheten til å prøve dette. Jeg trenger 1-2 kjærestepar som har lyst å være med på boudoir fotografering.

Fotograferingen vil skje i studio eller hjemme hos dere. Det er nok hjemme hos dere som vil gi de beste resultatene. Alternativt kan vi også leie et hotellrom.


Fotograferingen er gratis og dere vil få 5 digitale bilder for at dere stiller opp. Dere kan også kjøpe flere bilder dersom dere ønsker det. 250,- pr bildefil.

Dere må være komfortabel med fotografering i undertøy. I tillegg må dere godkjenne 5 bilder som jeg kan bruke i min markedsføring på Facebook, Instagram og nettside. Disse 5 bildene får dere være med å velge ut selv og bildene kan tas slik at ikke ansiktene viser veldig godt.


Av type bilder jeg er ute etter så er det bilder med mye skygger og lys. Det vil være litt mørke bilder og de vil gjøre seg veldig godt i sort/hvitt på veggen på for eksempel soverommet.

Det vil også være mulig å få tatt bilder som er mer til dere selv, men disse må dere betale for. 250,- pr bilde.


Tidpsunkt for fotograferingen avtaler vi etter hvert. Vi vil også ha en samtale i forkant der vi møtes og tar en prat. Vi ser på litt bilder som jeg har tatt tidligere og så går vi gjennom noen eksempelbilder på hva jeg ser for meg.

Denne samtalen kan vi ha via Teams, på en kafé eller jeg kan komma hjem til dere.


Det er selvsagt en forutsetning at dere ikke bor så langt unna meg, med mindre dere er villige til å reise til meg for å gjennomføre fotograferingen.

Dersom dette virker interessant og dere har lyst å vite mer, kan dere sende meg en melding og så kan vi avtale en uforpliktende prat.


Håper jeg hører fra dere!