Ditt bryllupsalbum


Jeg ønsker å lage album til dere slik at dere har et fysisk minne fra bryllupsdagen. Uansett hvilken bryllupspakke dere velger hos meg så lager jeg et forslag som passer til din dag. Da får dere flest mulig bilder med fra dagen og ikke minst fra hele dagen. Forberedelser, vielsen, familiebilder, portrettbilder, gjester, detaljebilder, festen og kanskje noen bilder av ting som hendte dere ikke fikk med dere...?


Album er inkludert i mine bryllupspakker!

Du kan få ditt album slik du vil. Hvilken farge og tekstur ønkser du på albumet? Navn og dato på fremsiden.

Pris på standard album 20 x 20 cm:

10 sider kr 4500,-


Stort album 25x25 cm - 2500,-

Ekstra stort album 30x30 cm - 4000,-

Ekstra sider (pr 2 stk) - 500,-

Oppbevaringsboks - 1500,-

Omslag med bilde - 1500,-

Valgfritt omslag og preging (navn på fremsiden) - inkludertAlbum er inkludert i bryllupsfotograferingen med 10 sider til en verdi av 4500,-

Etter fotograferingen avtaler vi en tid der dere kommer til meg og vi ser gjennom albumet digitalt. Da kan vi endre, tilpasse, legge til og ta bort bilder mens dere her hos meg.

Dersom dere ikke bor i mitt område, fikser vi dette digitalt via Zoom. Da har dere kanskje allerede fått sett på ulike album og omslag og har kanskje allerede en mening om hvilken farge og tekstur dere ønsker på albumet.

Når vi har gått gjennom albumet og vi har bestemt oss for antall sider og hvilke bilder som skal være med, så sender jeg albumet til produksjon. Det tar 2-3 uker før jeg har albumet tilbake hos meg. Da går jeg gjennom albumet og ser at alt ser bra ut og er slik det skal være før jeg sender det videre til dere.

Andre bildeprodukter


Jeg tilbyr også andre bildeprodukter som for eksempel innrammet bilde på veggen. Her har jeg mange ulike rammer å velge mellom og sammen finner vi en ramme som passer til deres bilder og ikke minst til veggen det skal henge på.

Jeg har også bildeplater. Dette er bilder montert på en plate som er 16 eller 30 mm tykke. Kanten rundt kan tilpasses og disse kommer selvsagt klar til montering på vegg, eller de kan stå på en hylle.

Bildeboks er en genial løsning der dere får 10 bilder levert i en nydelig boks. Bildene er montert på en plate slik at det kan rammes inn, eller stå alene i en bildekloss eller opp til en vegg.


Se priser og mer info om disse produktene i prislisten min.

Betaling

Det er fult mulig å få albumet og andre bildeprodukter på delbetaling. Dette kan vi avtale på bestillingstimen når vi ser hvor mye det blir, men 40% må betales før jeg setter album og andre bildeprodukter i bestilling.