Bryllupsfotografering

En dag i livet

En dag i livet!


Denne dagen er en av de dagene der dere samler familie, venner, kollegaer, naboer og alle som betyr noe for deg. Derfor skal du bruke tid på gjestene og ikke tenke på fotograferingen. Den tar jeg meg av. De små øyeblikkene, minnene, det som skjer i kulissene, tårene, gleden...


Send meg en melding og bestill en uforpliktende og gratis samtale. Den kan du få på telefon, skype eller vi kan møtest. Hører jeg fra deg?

“Valget vi gjorde med å ha Øyvind som fotograf i vårt bryllup stiller på lik linje som valget med å svare «ja»!”


Hva er med i heldagsfotografering!

 • Møter/samtaler før avtaleinngåelse der du får svar på alle dine spørsmål (gratis).
 • Egen avtale/kontrakt for oppdraget som forteller om hvem som skal gjøre hva.
 • Forlovelsesfotografering eller kjærestefotografering, bilder som er perfekt å bruke på bryllupsinvitasjonen.
 • Fotografering hos frisør/forberedelser (gjelder ikke halvdagsfotografering)
 • Fotografering under vielse/seremoni og på kirketrappen/utenfor
 • Portrettfotografering - de "offisielle bryllupsbildene"
 • Fotografering resten av dagen frem til kakene er servert (gjelder ikke halvdagsfotografering)
 • Eget webgalleri som kan deles med de du vil
 • "alle" bilder levert på minnepenn uten logo og vannmerke. Minnepennen er inkludert.
 • Bilder blir levert i farger og sort/hvitt
 • Backup av bildene som blir levert til deg i 10 år
 • Album er et fantastisk minne å sitte igjen med fra bryllupsdagen. Les mer her!
 • Bestillingstime der vi går gjennom og ser på bilder som du ønsker å bestille til å henge opp på veggen og gi til venner og familie.

Pris heldagsfotografering: 25 000,- ink mva inntil 12 timer

Pris halvdagsfotografering: 20 000,- ink mva inntil 5 timer

Bryllupsalbum


... er inkludert i begge mine bryllupspakker! Les mer om bryllupsalbum på denne siden.

Å se tilbake på bryllupsdagen i et album er fantastisk. Du kan vise det til venner og familie som kommer innom, eller ta det frem en høstkveld med fyr i peisen der du sitter godt tilrette i armkroken til din kjære.

Gratis samtale og kontrakt!


Etter at du har tatt kontakt, avtaler vi et møte der vi går gjennom alt sammen. Vi snakker litt om hvilken type bilder du ønsker fra dagen og jeg kommer med tips til hvordan du kan planlegge for å få mest mulig ut av fotograferingen og de bildene som du vil ha. Denne samtalen/møtet er helt gratis og uforpliktende.


Du får tilsendt en kontrakt som du leser gjennom og signerer digitalt. Dette gjør du enkelt via PC/mobil/nettbrett og taster inn navnet ditt når du signerer. Du får tilsendt en faktura på avtalt delbetaling som betales ved avtaleinngåelse. Delbetalingen er ikke refunderbar.

La meg ta fotograferingen så kan du kose deg sammen med din kjære!

Forlovelsesfotografering


... er noe som er med i bryllupsfotograferingen. Her får du og jeg bli bedre kjent med hverandre og du får et innblikk i hvordan det er å bli tatt bilder av. Om du ønsker denne fotograferingen i naturen, ved brygga, i båten eller rundt i bygatene er opp til deg. Her legger vi en plan etter dine ønsker.

Disse bildene er perfekt å bruke på invitasjonen til bryllupet.

Forberedelsene på bryllupsdagen din!


Dersom du ønsker det, kan jeg ta bilder fra timene før vielsen. Du koser deg sammen med din forlover og veninner. Du får ordnet håret, negler, sminke og kanskje noen bobler i glasset. Hvorfor ikke ha noen bilder fra dette også?


Ofte er det nok om jeg kommer 1-2 timer før brudekjolen skal på. Dette avtalar vi i forkant. Jeg kan også ta bilder fra brudgommens oppkledning, forutsatt at din kommende mann ikke er så langt fra deg. Sett gjerne frem brudesko, smykker, brudebuketten og andre ting til jeg kommer. Da kan jeg ta noen bilder av dette med en gang før det er tid for deg å ta det på.

Vielsen


Dersom jeg ikke er med på forberedelsene er jeg på plass i kirken i god tid for å gjøre meg kjent der vielsen er. Jeg hilser på presten slik at han vet at jeg tar bildene for deg.

Jeg tar bilder under hele vielsen og prøver å gjøre meg så usynlig så mulig. Så er det fotografering utenfor før vi setter kursen videre til portrertfotograferingen.

Portrettfotograferingen


Før vi starter på portrettfotograferingen kan det være greit å spise litt. Dere bruker noen minutter på det mens jeg gjør meg klar.


Dersom du har barn kan det være lurt å ta bilder sammen med de først. Da kan de reise videre sammen med besteforeldre eller de som har fått et ekstra ansvar å passe på de denne dagen.


Vi har selvsagt avtalt hvor vi skal ta bilder denne dagen og kanskje vi også allerede har testet det på forlovelsesfotograferingen. Vi bruker den tiden vi trenger for å få de bildene du ønsker, men jeg passer på at vi er klar til avreise slik at du og din kjære kommer frem til middagen til avtalt tid.

Middagen og festen


Vi gjør oss ferdig med portrettbildene slik at vi rekker middagen og du kan mingle litt med gjestene før vi setter oss til bordet. Under selve middagen har jeg fokus på taler og det som ellers skulle skje.

Jeg er med utover kvelden til kakene er servert og brudevalsen er gjennomført.

Album er inkludert

Hos meg er albumet inkludert i prisen og er et av de beste minnene fra bryllupsdagen. Jeg lager et forslag fra hele dagen og så kan du se gjennom forslaget hos meg eller hjemme hos deg selv. Vi avtaler en tid der vi går gjennom albumet og bildene slik at vi kan gjøre små endringer dersom dere ønsker det.


Fra halvdagsfotograferingen får dere et album med 10 sider. Fra heldagsfotograferingen får dere 20 sider i albumet. Dere kan oppgradere albumet i både antall sider og størrelse.

Priser bildeprodukter

Bildeboks ink 10 bilder


Valgfritt omslag på bildeboksen

20x15 cm - 7000,-

30x20 cm - 9000,-

Bildekloss akryl/eik - 300,-

Staffeli - 250,-


Bildene er montert på en papplate som gjør at du kan variere bruken til bildene. Du kan ramme de inn, plassere de på et staffeli eller bildekloss, eller de kan stå for seg selv på en hylle.

Bildeplater


Velg mellom 16 og 30 mm kant og valgfri kantfarge.

25x25 / 30x20 cm - 3000,-

45x30 cm - 5000,-

60x40 cm - 7800,-


Bildeplater er bilder som er lett å plassere. De kommer med oppheng til vegg, eller de kan stå for seg selv på en hylle eller et bord.

Album 20x20 cm


Album er inkludert i heldagsfotografering med 20 sider til en verdi av 7000,-

Ved halvdagsfotografering får dere 10 sider i albumet til en verdi av 4500,-

Dersom dere vil utvide albumet er det følgende priser:

Stort album 25x25 cm - 2500,-

Ekstra stort album 30x30 cm - 4000,-

Ekstra sider (pr 2 stk) - 500,-

Oppbevaringsboks - 1500,-

Omslag med bilde - 1500,-

Valgfritt omslag og preging (navn på fremsiden) - inkludert

Ofte stilte spørsmål

Hva med antall bilder?

Alle bilder betyr at dere får de bildene som ikke er uklare, under/over eksponert og slik at dere kan se en historie i de bildene som er tatt.
Det er litt vanskelig å si akkurat hvor mange bilder dere vil få, men fra en heldagsfotografering vil jeg si fra ca 400 bilder og oppover.
Ved halvdagsfotografeirng kan dere regne med fra ca 150 bilder og oppover.

Levering av bryllupsbilder

Bildene blir levert på minnepenn i full oppløsing. Bildene er uten logo og vannmerke og dere kan bruke de som dere vil til privat bruk.

Når er bildene ferdig?

Bildene er som regel klar innen 8 uker etter bryllupet, men tidligest når siste faktura er betalt.

Album og fremkalling av bilder

Inkludert i heldagsfotografering er et album med 10 ark - 20 sider. Her kan dere legge til flere sider og bilder dersom dere vil det. Se prislisten for mer info.

Hva koster heldagsfotografering?

Den koster 25 000,- ink mva.

Hva koster halvdagsfotografering?

Den koster 20 000,- ink mva.

Hva er med i halvdagsfotografering?

Vi har en samtale i forkant av kontraktsignering. Dere får med forlovelsesfotografering, fotografering under vielsen, utenfor etter vielsen og portrettfotografering. "alle" bilder levert på minnepenn (gratis). Dere får også et album 20x20 cm inkludert. Jeg er tilgjengelig inntil 5 timer.