Forlovelsesfotografering


...handler ikke alltid så mye om selve forlovelsen, men om dere to. Hvem er dere, hva liker dere, hvilke hobbyer har dere, eller er det en liten hemmelighet som dere ønsker å dele...?


Denne fotograferingen gjør egentlig ganske mye. Dere får flotte bilder av dere selv! Bildene kan brukes på bryllupsinvitasjonen, sosiale media, bilder å henge på veggen, vise frem i bryllupet og mye mer...

Det er også en god mulighet for dere å bli kjendt med meg, som fotograf og personen bak kamera. Jeg får selvsagt bli kjendt med dere også.

Det er ikke alle som er vant til å stå fremfor kamera, og det er i grunn noe vi ikke gjør så veldig mye. I så fall er det gjerne på en selfie eller tre... Når dere er på fotografering hos meg så skal dere ha fokus på hverandre. Jeg hjelper dere med hva dere skal gjøre, hvor hendene skal plasseres, hvordan dere skal stå, hvor skal dere se og alt det der...

På denne fotograferingen får vi også mulighet til å teste ut ulike lokasjoner til selve bryllupsdagen. Dere får også se hvordan jeg jobber og hvordan det er å bli tatt bilder av.

Jeg har en gang fått være med på et ekte frieri. Dette var selvsagt veldig spennede og en ære å få være med på. Om dere ønsker å lese mer om akkurat dette frieriet, kan du gjøre det her.

Dersom det er noe dere lurer på om forlovelsesfoto eller hvilken som helst annen fotografering, så kan dere trykke på knappen over her og sende meg en melding. Jeg tar kontakt tilbake innen 48 timer.