Gravidfotografering hjemme hos Ida

Ida er gravid i uke 35 og har fått flotte bilder av gravidmagen. Jeg har vært hjemme hos Ida og tatt bilder i stuen/kjøkkenet. Hvordan det var kan du se litt bilder av under her.

Her sitter jeg i åpningen til kjøkkenet og tar bilder inn i stuen.

...og her kan du se hvordan det bildet ble.

Hvorfor hjemmefotografering?


Fordelen med at jeg kommer hjem til deg er mange. Du sparer tid på reisen til og fra fotograferingen. Du kan slappe av hjemme til jeg kommer og se på når jeg setter opp bakgrunn og blitser. Når det er gjort starter vi med fotograferingen.

Underveis i fotograferingen er det enkelt dersom du trenger en annen BH, eller ønsker å ta bilder i morgenkåpe, en skjorte eller bare et laken. Du har alt lett tilgjengelig i garderoben din.


Når vi er ferdig med fotograferingen pakker jeg sammen mitt utstyr og hjelper deg gjerne med å få på plass bord og stoler igjen.

“Som en uerfaren «modell», kan man gjerne fort bli litt «klein» da det er noen fremmede som skal fotografere deg - dette opplevde jeg ikke med Øyvind, både fordi man er hjemme hos seg selv og innenfor sin egen trygge hule, men også fordi Øyvind som fotograf var veldig lett å bli trygg på og hadde en god og humoristisk framtoning”

Over her ser du et nytt eksempel på hvordan det ser ut under fotograferingen. Jeg står på en stol for å komme høyt nok opp for å få en god vinkel. Bakerst i bildet ser du sofaen og her er stoler stablet unna får å lage plass til den sorte bakgrunnen min.

Koster det ekstra med hjemmefotografering?


Det korte svaret er nei, det gjør det ikke. Det som eventuelt koster ekstra er dersom du bor mer en 5o km borte fra meg. Da koster det 4,- pr km. Et eksempel er dersom du bor på Os, så er det ca 80 km en vei å kjøre fra Myking. 80 + 80 = 160 km totalt.

Trekker vi i fra de 50 som er inkludert får vi 110 x 4 = 440,- i kjøring. Jeg legger ikke til bompenger, men dersom det er ferge på din strekning blir denne lagt til reknestykket.