Vårens konfirmasjoner

... er dessverre utsatt. Jeg har selv konfirmant i år og har ikke fått noe ny dato, men tror denne skulle komme ila en ukes tid. Dette er selvsagt ikke det vi håpet på, men vi kan heller ikke gjøre så mye ut av det annet enn å tilpasse oss dagens situasjon. De som har avtalt fotografering hos meg skal ha fått tilsendt en e-post. Dersom du ikke har fått e-post fra meg den siste uken setter jeg pris på om du tar kontakt med meg.

Om dere har lyst å utsette fotograferingen av konfirmanten til høsten er det selvsagt mulig. Det vil også være mulig å ta bildene nå ila våren når dagens situasjon er litt lettere. Vi kan enkelt ta noen grep som gjør at vi kan holde god avstand under fotograferingen og utvelgelsen av bildene tar vi digitalt via internettet.

Hva med et gavekort?

Kjøp gavekort nå og få med 5 ekstra bilder. Les mer under her!

Bestill gavekort

Gavekort

Dersom du bestiller et gavekort nå, så får du 5 ekstra bilder med for samme pris. Ordinær fotografering koster 1790,- ink mva som er inkludert 5 bilder levert digitalt uten logo og vannmerke. Nå får du med 5 ekstra bilder til en verdi av 1000,- kroner. Gavekortet må bestilles og betales innen 30. april og må brukes innen 2020. Det vil si at du også kan bruke gavekort på annen fotografering som for eksempel barn og familiefoto eller til årets julekort.

Du kan også velge å bestille et standard gavekort på ønsket sum. Dette gavekortet vil da være gyldig i 2 år fra kjøpsdato.


Nye produkt

Jeg holder også på å utvikle noen nye produkter som etter planen vil være klar til bestilling i løpet av høsten. Her vil det nok kanskje dukke opp et bilde eller 3 under veis i min story på Instagram og Facebook så her er det bare å følge med.

Hvert produkt vil ha et utgangspunkt og så kan det tilpasses hver enkelt kunde. Noen av disse produktene vil ikke være tilgjengelig fra andre fotosider som Japan Foto, nFoto og lignende men må bestilles direkte hos meg.

Jeg gleder meg til å kunne vise dere noen av disse produktene fremover og håper at disse vil bli populære blandt mine kunder.

Konfirmantfotografering av Alvine på Meland golf.