Så kjekt at dere vil vite mer om bryllupsfotografering hos meg!

Uforpliktende bli-kjendt-samtale

Om vi møtes fysisk eller via Zoom (digitalt), så går vi gjennom hva dere har planlagt, hva dere ønsker og hva jeg kan tilby. Da kan jeg danne meg et bilde av hvordan dere ønsker deres dag.

Kontrakt og betaling


Dersom jeg er ledig på deres dag, får dere tilsendt en kontrakt før samtalen som dere kan lese gjennom. Notér gjerne ned de spørsmålene dere måtte ha til denne og alt annet. Signeringen forgår digitalt og jeg kan hjelpe dere med dette på møtet dersom dere ønsker å bestille meg som fotograf i deres bryllup.


Kontrakten sammen med første delbetaling bekrefter at jeg setter av deres dato. Resten av betalingen får dere på faktura første virkedag etter bryllupet.


Når dere har bestemt dere for å la meg være med på den store dagen deres så legger vi en liten plan for tiden fremover.

Forlovelsesfoto

Vi snakker om og planlegger en forlovelsesfotografering. Dette er en fotografering

av deg og din kjære der dere får teste fotograferingen til bryllupsdagen. Vi får bli litt bedre kjendt forran og bak kamera, og dere vet hvordan jeg jobber.

De bildene vi tar på denne fotograferingen, kan dere for eksempel bruke på invitasjonen. Dere kan henge opp bilder i bryllupslokalet, eller bruke de til bordkort.

Her kan du lese litt mer om selve forlovelsesfotograferingen.

Bryllupsdagen

Ønsker dere fotografering under forberedelsene? Jeg kommer til dere ca 1-2 timer før dere er ferdig med pynting, hår og sminke. Her tar jeg bilder av det som skjer mens dere gjør dere klar. Jeg tar gjerne litt bilder av dere sammen, litt detaljbilder av kjolen, sko, buketten, ringer og annet. Dersom brud og brudgom ikke er så lagt fra hverandre, kan jeg klare å ta bilder av

dere begge.

Videre tar jeg bilder under vielsen. Her beveger jeg meg litt rundt og får med meg det

meste som skjer. Vi tar gjerne litt bilder utenfor etter vielsen og her kan jeg ta litt styring om dere ønsker det. Om dere ønsker ulike gruppebilder kan vi gå gjennom dette på ett av møtene og så kan jeg rope de opp etter hvert som bildene blir tatt.

Portrettbildene

Så er det videre til portrettbildene. Her har vi lagt en plan om hvor vi skal og litt om hvilke bilder vi skal ta. Det er selvsagt mulig å komme med forslag underveis. Det er deres dag - deres minner.

Middagen/festen

Vi prøver å ordne det slik at jeg kommer frem rett før dere. Da får jeg tatt litt bilder i det dere ankommer festlokalet og blir tatt i mot av gjestene deres. Dersom jeg får tid til det, tar jeg bilder av festlokalet, bordene og bordpynten. Under selve middagen når dere spiser, så spiser jeg også. Det vil si at jeg tar som regel ikke bilder av dere eller gjester som spiser. Jeg ønsker gjerne å få sitte i samme rom som dere, men kan plasseres på et bord bak i hjørnet. Det kan være en fordel om jeg får sitte sammen med toastmaster, for da kan jeg få vite underveis om og når noe kommer til å skje som dere kanskje ikke vet noe om. Jeg tar bilder av de som holder tale. Dersom det skjer andre ting, prøver jeg å få med meg dette også.

Jeg tar alltid kontakt med toastmasteren deres når jeg kommer til lokalet. Da kan vi ha en dialog og jeg kan få et hint litt før noe skal skje. Ellers tar jeg bilder rundt om kring, av alt og alle, prøver å få med meg litt av mye.

 

Jeg tar som regel kvelden etter at kakene er komt på bordet. Dersom det blir fest på dansegulvet, prøver jeg å få med meg litt av dette også.


Noen ganger blir det servert alkohol i et bryllup og da er det ikke alle som egner seg på bilde ut på kvelden. Jeg fotograferer ikke personer som er synlig berusert da jeg ikke synest dette gjør seg i albumet deres.

Etter bryllupsdagen

Jeg sender dere som avtalt faktura på siste delbetaling av fotograferingen. I løpet av de første dagene sender jeg noen bilder fra dagen. Så gjør jeg klart et lite slideshow som dere får se via min nettside. Det er ikke passordbeskyttet, men dere må ha den spesifikke linken for å finne frem til slideshowet. Videre jobber jeg med bildene og gjør de klar til album og minnepenn.

Album

Inkludert i fast prisen er et album i størrelse 20x20 cm og inneholder 10 enkeltsider på halvdag og 20 enkeltsider på heldag. Jeg gjør klart et forslag som inneholder mellom 40 og 50 sider slik at jeg dekker inn hele dagen i bilder med albumet.

Videre får dere se utkastet til albumet på bestillingstimen. Her kan dere gjøre små justeringer om dere ønsker det. Bytte ut noen bilder, og/eller ta bort hele sider.

 

Ved bestilling av album nr 2, gis det 25% på prislisten.


I tillegg til album så tilbyr jeg også andre bildeprodukter. Dere kan se disse på prislisten min ved å trykke på knappen under her. Jeg tilbyr også takkekort. Dette kan dere få se på bestillingstimen.


Les mer om bryllupsalbumet her.

Dersom dere har spørsmål så vil jeg anbefale å notere disse ned og ta de med på samtalen/møtet, eventuelt sende de på e-post til meg.


Jeg gleder meg til å prate mer med dere og er superklar til å svare på de spørsmålene dere måtte ha.