Hvordan det hele startet


Jeg tok bilder av mitt første brudepar i 2012, men interessen for fotografering startet lenge før dette.

Som ekte 4Hér var det her jeg startet med fotografering. Jeg kjøpte mitt første speilreflekskamera da jeg var rundt 19 år for å ta bilder på alle 4H arrangementene jeg var med på. Etter hvert fant jeg ut at jeg likte veldig godt å ta bilder av mennesker. Jeg har vært med på ulike inspirerende kurs og workshop som har vært med å forme meg til den fotografen jeg er idag. Jeg er alikevel tørst på ny kunnskap og inspirasjon så planlegging av nye kurs er i gang.

Et lite innblikk i hvordan en fotografering kan være.

Jeg er stril og er gift med en «harding» og til sammen har vi 3 store barn som alle har flyttet ut. Jeg og Marit bor på Myking, en liten bygd i Alver kommune ca en time nord for Bergen. Her bor vi på en liten, gammel nedlagt gård som heter Vassbrekko. Derfor var det ganske enkelt å finne navn på mitt firma da jeg skulle starte med fotografering. Det ble selvsagt Vassbrekko Foto.


Jeg er utdannet tømrer og har min faste jobb hos Kålås bygg som lager og butikkmedarbeider.

På fritiden bruker vi mye tid i campingvognen og endelig har Marit også blitt bitt av sykkelbasillen. Da er det trøsykkel vi snakker om, med el-motor og batteri!

- Er ikke særlig tøff i høyden. Skiheiser for eksempel er ikke gøy.
- Liker veldig godt å danse sving!
- En av mine favorittretter er blodpølse med bacon og grønsaksstappe.
- Bryllupet vårt var et countrybryllup.
- Min største svakhet er sjokolade.


5 ting du kanskje ikke visste om meg

Etter at jeg fotograferte mitt første brudepar i 2012 har interesseen for bryllup blitt større og større.

Det å få være med deg og din kjære en hel dag gir meg stor glede og er et ærefult oppdrag. Dette tar jeg svært seriøst da det ikke er mulig å fange disse øyeblikkene igjen. Dere skal bare nyte øyeblikkene og dagen, mens jeg tar meg av fotograferingen.

Mitt favorittsitat...

“Om somme hadde visst ka somme seie om somme, so hadde ´kje somme sagt so mykje om somme so somme gjer om somme...”

I tillegg til bryllupsfotografering tar jeg også bilder av gravide. Hvorfor det har blitt denne komboen er vanskelig å si, men å ta bilder av gravidmagen din er kjempegøy når jeg får leke med lys og skygger.

Den tiden du er gravid er "bare" 9 måneder og jeg syns det er viktig å ha noen flotte gode minner og bilder fra denne tiden.