Boudoir Fotografering


Fotograferingen går ut på å fange en sensuell og sexy side av deg selv og her er variasjonene mange. Hvordan bildene skal være er helt opp til deg og dette blir avtalt før fotograferingen. Ofte har vi sett på noen eksempelbilder før fotograferingen.


Dette er en fotografering som er perfekt å kombinere med bryllupsfotografering. Hvorfor ikke gi din kommende ektemann noen sexy, sensuelle bilder av deg selv på bryllupsdagen?


Fotograferingen kan gjøres i studio, et hotellrom, ute i naturen eller der du vil. Jeg setter av ca 3 timer (Deluxe fotograferingen) til fotograferingen. Se prislisten for produktpriser.


Boudoir "DeLuxe" fotografering kr 2990,- (ca 3 timer fotografering)

Prisen inkluderer fotografering på valgt lokasjon og/eller i studio/hjemme hos deg, samt bestillingstime med mulighet for å bestille bildeprodukter. 5 digitale bilder tilpasset print i 20 x 30 cm er inkludert og du får selv plukke ut hvilke bilder du vil ha (verdi 1950,-) Vi gjennomfører en planleggingsamtale i forkant av fotograferingen. Det er også en bestillingstime etter fotografering der dere kan bestille bildeprodukter.