Standard fotografering

Dine bilder - dine ønsker

Denne pakken dekker de fleste behov og er tilpasset for familie, barn, portrett, konfirmant og de fleste gruppefotograferinger.

Du får ca en times fotografering. Mulighet til å bytte antrekk under veis og vi tar bilder i ulike settinger og positurer.

Prisen er 1790,- og inkluderer 5 digitale bilder. Du får tilgang til ditt eget webgalleri der du kan se gjennom bildene og plukke ut de bildene du selv vil ha. Dersom du vil ha flere enn 5 bilder er det 250,- pr bilde eller 1000,- for 5 bilder.

Bestill fotografering / forespørsel

Barn og familiefoto

Familiebilder er kanskje noe av de kjæreste bildene vi har. Om det er bilder av store eller små, liten eller stor familie så er det alltid kjekt å ha noen gode minner å se tilbake på. Perfekt gave til de som har alt!

Jeg er fleksibel og strekker meg langt for å ta de bildene dere ønsker. Om det er inne eller ute, i skogen, på lekeplassen eller i hagen din. Det er opp til deg. Studiobilder er selvsagt et alternativ.

Konfirmantfoto

Jeg anbefaler å ta konfirmasjonsbildene før eller etter konfirmasjonsdagen. Da har vi bedre tid til å ta de bildene konfirmanten ønsker.

Når vi tar utebilder får vi mer variasjon i bildene. Det vil også være lettere å ta mer personlege bilder som vil framheve konfirmantens interesser.

Gravidfoto

Ta vare på denne flotte opplevelsen og bruk ventetiden til å skape gode minner til deg selv og din familie. Hva er vel ikke mer vakkert enn en voksende mage?

Tips til fotograferingen

Jeg får av og til noen spørsmål i forkant av fotograferingen og jeg har prøvd å svare på de fleste av disse under her.

  1. Hva skal vi ha på oss? Dere kan ha på akkurat det dere vil, men unngå klær med store motiv eller mønster. Mange tar utgangspunkt i hvit overdel og lys blå dongeribukse. Sokkene bør være av nyere dato slik at vi unngår hull på hælen. Dette kan gjerne komme frem dersom dere sitter på gulvet.
  2. Hvilke farger skal vi velge? Det er selvsagt viktig at dere får de bildene dere vil ha. Dersom dere har lyst til å ha sterke farger på overdelen som skiller seg ut, så er det selvsagt mulig. Dersom dere vil blande flere farger er det ein fordel å gå for like farger men ulike nyanser av samme fargen.
  3. Hva skjer etter fotograferingen? Da går jeg gjennom alle bildene og sorterer ut de bildene som ikke er aktuell for bruk. Dette kan være bilder der det er en eller flere som blinker eller ser bort. Uklare bilder, ja det skjer! Veldig like bilder er ikke nødvendig og her plukker jeg ut de bildene som er best. Så får dere se gjennom bildene som uredigerte versjoner der dere kan plukke ut de bildene dere vil ha. Når det er gjort, blir de redigert og får en digital fremkalling. Jeg lager en fargeversjon og en sort/hvit versjon av bildene. Så får dere tilsendt ny e-post der dere kan se på dei ferdige bildene. Faktura blir sendt på e-post og når denne er betalt får dere tilsendt PIN kode som dere trenger for å laste ned bildene. Det kommer snart en løsning der dere kan betale for fotograferingen og bildene med kort og da vil nedlastingen bli tilgjengelig med en gang.
  4. Hva med fremkalling? Dette styrer dere helt selv. Om dere vil gjøre det hos Fotoknutsen, Japan Foto, Nfoto eller andre plasser er opp til dere. Bildefilene dere får tilsendt er store nok til å bruke som veggtapet dersom dere ønsker det.
  5. Kan vi bestille bilder og fremkalling hos deg? Ikke helt enda, men jeg holder på å lage noen egne produkter i tillegg til vanlige bilder og forstørrelser. Ta gjerne kontakt for å få info om hva som er klart og ikke.
  6. Hva med backup? Dere må selv ta backup av de bildefilene som dere får tilsendt. Jeg vil anbefale å alltid lagre bildene i skylagring i tillegg til at de ligger lokalt på pc/mac eller mobil. Jeg har alltid backup av bildene og lagrer disse i minst 10 år, men dersom dere mister de digitale bildene koster det å få disse tilsendt på nytt. Jeg har enda ikke vært ut for at det har hendt med noen av mine kunder.
  7. Hva med bruk av bilder på sosiale medier? Jeg har alltid lyst å vise noen av bildene som blir tatt på mine sosiale medier. Dette må dere krysse ut for om dere godkjenner eller ikke når dere skriver under kontrakten som dere får tilsendt på e-post i forkant av fotograferingen.
  8. Kan vi bruke bildene på sosiale medier? Ja, selvsagt kan dere det. Jeg blir derimot veldig glad om dere vil tagge/navngi meg som fotograf i bildene dersom dere legger de ut på for eksempel Facebook, Instagram og videre...

Dersom dere har spørsmål som dere ikke finner svar på her, så send meg et spørsmål og du får svar. Da legger jeg det også ut her slik at flere kan få svar på samme spørsmål.