Priser

Jeg har en standard pakke på fotografering. Denne gjelder for familie, barn, konfirmant, portrett og de fleste gruppefotograferingene. I tillegg har jeg egne pakker for bryllup, boudoir og bedriftsfotografering. Under her vil du finne disse sammen med litt informasjon om hva som er med i pakkene. Du vil også finne litt mer informasjon til de ulike pakkene i menyen til venstre under priser.

Standardfotograferingen er inkl 5 bilder. Her kan du kjøpe flere bilder etter at du har sett gjennom bildene og når du plukker ut de bildene du ønsker. Faktura kommer på e-post når du har valgt ut dine bilder før du får tilgang til selve nedlastingen. Pris på ekstra bilder er 250,- ink mva pr stk eller 1000,- for 5 bilder.

Dersom det er noen pakker som ikke passer helt til deg, så kan du gjerne ta kontakt så kan vi tilpasse en pakke til ditt behov.

Standard fotografering

Dette er den pakken som passer til portrett, konfirmant, familie osv. En times fotografering og valgfrie klesbytter.
Standard pakken er inkludert 5 bilder.

1790,-

Bryllup - Halvdag

Forlovelsesfotografering, fotografering under vielse, kirketrappen og portrettbilder. Du får "alle" bilder levert digitalt uten logo og vannmerke på egen minnepenn. Les mer under menye Priser og bryllup eller ta kontakt for å avtale et møte.

12 900,-

Bryllup - Heldag

Forlovelsesfotografering, fotografering under vielse, kirketrappen, portrettbilder og festen. Du får "alle" bilder levert digitalt uten logo og vannmerke på egen minnepenn. Les mer under menye Priser og bryllup eller ta kontakt for å avtale et møte.

21 900,-

Boudoir fotografering

Sensuelle og sexy bilder av deg selv. Den perfekte gaven til din kjære! Du får opp til 4 timer fotografering og "alle" bilder levert digitalt utan logo og vannmerke.
Ta kontakt for spørsmål og mer informasjon.

3900,-

Fleire spørsmål, eller lyst å bestilla?