Boudoir fotografering - Den perfekte gaven!

Boudoir kommer fra fransk og er ofte oversatt med "på soverommet". Boudoirfotografering er ofte brukt som morgengave fra brud til brudgom den morgenen de gifter seg. 

Fotograferingen går ut på å fange en mer sensuell og sexy side av kvinnen og her er variasjonene mange. Hvor mye en vil vise og hvordan er helt opp til hver enkelt person og dette avtaler vi før fotograferingen, eller vi kan ta det litt etter hvert. Ofte har vi sett på noen eksempelbilder før fotograferingen.

Noen liker ikke denne type fotografering, og det er helt greit. Noen er litt nysgjerrige og lurer litt på hva dette er, mens noen tenker kanskje at YESS dette vil jeg prøve.

Fotograferingen kan gjennomføres i ulike settinger. Jeg kan komme hjem til deg, på hytten, eller i en leilighet til en vennine. Et hotellrom, ute i naturen eller i mitt studio. Jeg vil absolutt anbefale de fleste plasser med unntak av mitt studio, for i dette tilfellet har jeg ikke den rette settingen og stemningen i studio.

Jeg setter av ca 4 timer til fotografering du får "alle" bilder uten logo og vannmerke. Om ønskelig kan jeg hjelpe med bestilling av print, fotobok eller lignende.

Lyst på gratis Boudoir Fotografering?

Boudoir foto er en av de sjangrene jeg ikke har så mange bilde eksempel fra. Derfor har jeg lyst på flere bilder som jeg kan vise her på nettsiden min. Dersom det er ok for deg å vise noen bilder på nettsiden min, så har jeg nå muligheten for gratis boudoir fotografering.

Du får alle bildene som jeg plukker ut til visning. Mitt krav er at du må godkjenne minimum 3 bilder som jeg kan bruke i min portefølje.

Dersom dette er noe du ønsker eller bare har noen spørsmål, kan du sende meg en melding og så kan vi ta en prat. Jeg har også noen eksempelbilder jeg kan sende til deg.


Trykk på den svarte knappen under her så kommer du til mitt kontaktskjema. Skriv at du vil ha litt informasjon ang boudoir fotografering så får du en e-post tilbake.