Jeg åpner opp for utefotografering!

Etter en periode uten fotografering har jeg nå valgt å åpne opp igjen for fotografering. Dette er basert på at det er åpnet opp igjen for frisører, fysio, tannleger og lignende. Jeg følger FHI sine retningslinjer for smittevern og vi holder god avstand under fotograferingen.

Jeg har dessverre ikke mulighet for så mye studiofotografering da jeg ikke har eget studio, men leier grendahuset på Myking. Dette har flere brukerer og er derfor vanskeligere å holde "rent". Jeg velger derfor selv å ikke bruke grendahuset fremover. Jeg kan ev komme hjem til dere om dere ønsker det, men dette vil kreve litt god plass i stuen eller et annet rom i huset. Her må dere regne med minst 3x4 meter gulvflate som er åpen der jeg kan sette opp studioet mitt.

Send meg gjerne en melding om dere ønsker fotografering eller har spørsmål rundt dette. Jeg er også tilgjengelig på telefon 913 73 093 om dere ønsker å ringe meg.