Er du gravid i uke 25-35?


Jeg søker deg som er gravid i uke 25-35 i løpet av januar, februar og mars til gravidfotografering i studio. Fotograferingen gjennomføres hjemme hos deg på ettermiddag/kveld. Jeg har også noen ledige helger.

Du bor helst i Nordhordland eller Bergen kommune men jeg har også mulighet utenfor dette området.

Jeg ønsker bilder som viser den vakre og naturlige gravidkroppen og du må derfor være komfortabel med fotografering i undertøy. Bildene blir fortrinnsvis med mørk bakgrunn tilsvarende som vist på bildene over og under her.

Bildene vil bli brukt til oppbygging av min portfolio og du må godkjenne at bildene blir vist i mine sosiale media.

Hva koster dette?


Fotograferingen er gratis og du får med 3-5 bilder. Dette er de bildene jeg ønsker å bruke i min markedsføring. Det er også mulig å kjøpe flere bilder digitalt (250,- pr digitale bilde) eller bildeprodukter (se prislisten). Kontrakt blir tilsendt før fotografering.


Dersom dette er interessant for deg kan du sende meg en melding via kontaktskjema på min nettside, via min Facebookside eller på sms på 91373093.


Vi avtaler en samtale på telefon eller teams/facetime der vi går gjennom fotograferingen. Hva du kan forvente, hva jeg forventer, alt av spørsmål som dukker opp.