barn i magen

den magiske ventetiden

Ventetiden kan av og til være lang. Hvorfor ikke bruke litt av tiden til gravidfotografering?

Ved å ta bilder av magen i starten av siste trimester får du flotte smakfulle bilder som vil gjøre seg godt på veggen hjemme i stuen din. Du kan selv velge om du vil ta bilder ute, i studio eller hjemme hos deg i varme trygge omgivelser.

Hvem passer dette for?


Gravidfotografering er for deg som ønsker å ha bilder av den flotte gravide magen og kroppen. Bildene blir i utgangspunktet tatt i undertøy for å fremheve de naturlige formene der fokuset er å få frem de naturlige formene med lys og skygge.


Fotografering hjemme i din egen stue er fult mulig. Du trenger litt plass i stuen, men ved å flytte litt på sofa, bord og stoler vil dette være mulig hos de aller fleste. Dette vil jeg hjelpe deg med når jeg kommer og du trenger ikke være redd for hybelkaniner. De har jeg også...


Ved hjemmefotografering blir det litt mindre stress og mer avslappet fotografering. Du har tilgang på hele din garderobe dersom det er noen av antrekkene som ikke fungerer så bra på bildene.

Når det er varmt og godt ligger alt til rette for en god opplevels

Dette er inkludert i alle gravidfotograferinger:


  • Veiledning og planlegging på telefon eller teams i forkant av fotografering.
  • Fotografering på valgt lokasjon. Ute, i studio eller hjemme hos deg.
  • Sortering, gjennomgang og redigering av alle bildene du får se.
  • De beste bildene får du se via eget passordbeskyttet bildegalleri før bestillingstimen.
  • Bestillingstimen er inkludert der vi også går gjennom og ser på bildene du vil bestille bildeprodukter av.
  • Kjøring til og fra fotografering inntil 50 km en vei.


Standard fotografering:


Pris 1200,- som inkluderer følgende:


Inntil 60 minutter fotografering.

Mulighet til 1-2 bytte av antrekk.

Gravid "DeLuxe" fotografering


Pris 2990,-


Dette får du i tillegg i "DeLuxe" pakken:


  • Inntil 3 timer fotografering
  • 5 digitale bilder som du selv får plukke ut til en verdi av kr. 1950,-
  • Mulighet for fotografering i flere antrekk
  • Når du velger denne pakken er det også tid til å ta en pause eller to underveis.

Ønsker du å vite mer?


Send meg en melding så avtaler vi en prat på telefon eller teams. Her snakker vi litt om hva du ønsker og hva jeg kan levere. Still spørsmål og ikke vær redd for å komme med dine ønsker. Denne samtalen er gratis og du må ikke bestemme deg for hvilke bilder du ønsker. Du må heller ikke bestemme deg for om du ønsker å bestille fotografering med en gang heller. Det kan du gjøre senere.

Kontrakt og betaling


Dersom du ønsker å bestille fotografering får du tilsendt en kontrakt som du leser gjennom og signerer digitalt. Dette gjør du enkelt via PC/mobil/nettbrett og taster inn navnet ditt når du signerer. Du får tilsendt en faktura på den fotograferingen du velger som betales før fotografering.

Må huset ryddes før fotografering?


Du trenger ikke rydde før fotografering. Ved hjemmefotografering så har jeg med meg mitt studio utstyr. Jeg flytter på møbler for å få nok plass og setter opp bakgrunn og blitser. Dette tar ca 15 minutter.


Før vi starter fotograferingen så går vi gjennom litt av det vi har snakket om tidligere og vi ser på hva du har funnet frem av antrekk. Du får hele tiden hjelp om hva du skal gjøre og hvordan du skal stå, sitte eller ligge. Du får også se på noen bilder underveis slik at du får se hvor flotte bildene blir.

Selve fotograferingen


Når vi starter med selve fotograferingen går tiden fort. Jeg vil hele tiden hjelpe deg hvor du skal plassere hendene, hvor du skal se, hvordan du skal stå, sitte eller ligge. Du vil få tips og idéer under veis og få velge hva som passer til deg.


Formen din kan være varierende fra dag til dag og du får selvsagt mulighet til å ta 5 minutter i sofaen når du trenger det.


Når vi er ferdige så rydder jeg ut mitt studioutstyr og så hjelper jeg deg med å få møblene tilbake på plass i stuen.

Når er bildene klare?


Etter fotograferingen sorteres bildene. Bilder som er veldig like, blinkebilder, under/over eksponerte bilder (ja, det skjer) legges bort og du får se de fine bildene. Du får tilgang til et passordbeskyttet bildegalleri der du kan velge de bildene du liker best. Dette kan du gjøre hjemme i sofaen under er varmt og godt pledd.

Til hvert bilde kan du skrive notater. Hva likte du med dette bildet? Skal utsnittet endres litt? Ønsker du bildet i farger eller sort/hvitt?


Bildene er klar i bildegalleriet senest 2 uker etter fotograferingen, men ofte før dette.

Bestillingstime


1-2 uker etter fotograferingen kommer du til bestillingstime. Her får du se hvilke rammer du ønsker på bildene, om du ønsker bildeboks, bildeplate, album eller andre bildeprodukter.


På bestillingstimen går vi gjennom de bildene du har favorisert. Så setter vi opp en bestilling som vil være klar ca 3-4 uker etter bestillingstimen.


Dersom du ønsker det kan også bestillingstimen være hjemme hos deg.


Du kan også få avbetaling på bildeproduktene dersom det er ønskelig. Jeg ønsker 40% på forskudd, men resten kan du få rentefritt måned for måned.

Priser bildeprodukter

Bildeboks ink 10 bilder


Valgfritt omslag på bildeboksen

20x15 cm - 3990,-

25x20 cm - 4790,-

30x20 cm - 4990,-

Bildekloss akryl/eik - 129,-

Staffeli - 69,-


Bildene er montert på en papplate som gjør at du kan variere bruken til bildene. Du kan ramme de inn, plassere de på et staffeli eller bildekloss, eller de kan stå for seg selv på en hylle.

Bildeplater


16mm kant og valgfri kantfarge.

25x20 cm - 1329,-

30x20 cm - 1379,-

40x30 cm - 2099,-


Bildeplater er bilder som er lett å plassere. De kommer med oppheng til vegg, eller de kan stå for seg selv på en hylle eller et bord.

Album 25x25 cm


10 sider kr 3900,-

30 sider kr 7000,-

50 sider kr 10000,-


Valgfritt omslag er inkludert. Foto omslag (med bilde) kr 750,-

Album levert i egen box kr 1200,-

Preging/navn/tekst på fremsiden av albumet er inkludert fordelt på inntil 3 linjer.